Unuka Maršala Tita Svetlana Broz podržala Denisa Bećirovića

Unuka Maršala Tita Svetlana Broz podržala je kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića.

– Denis Bećirović, skroman i iznad svega čestit čovjek, ima veliki politički potencijal. Zreo je političar, bez oraha u džepovima, iskusni parlamentarac koji je svojom aktivnošću i prijedlozima zakona u državnom parlamentu ostavio jasan pečat odgovornog, nekorumpiranog i beskompromisnog borca za građansku BiH.

Historičar po profesiji, antifašista po uvjerenju, argumentovano se bori protiv čitavih pokreta za reviziju savremene historije. Čovjek koji i profesionalno i ljudski ima snage da prošlosti gleda pravo u oči, ne izvrćući je nego učeći iz nje i sebe i druge, ima pravo, kao i moralnu obavezu, da bude lider BiH. Sigurna sam da će zastupati sve njene građane u njihovom najboljem interesu i to baš u presudnom vremenu za opstanak države, kada je neophodno da je vodi mudar, pošten i iskusan političar.

Svako ko iskreno glasa na predstojećim izborima, opterećen je realnim strahovima za budućnost Bosne i Hercegovine. Sa Denisom Bećirovićem BiH ima šanse za pozitivan preokret i zato ću mu dati svoj glas, napisala je u pismu Svetlana Broz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79