Upotrebom alata obili aparate za igre na sreću i ukrali 430 maraka

Trojica Banjalučana uhapšena su zbog sumnje da su na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška pljačkali aparate za igre na sreću, potvrđeno je u PU Gradiška.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović potvrdila nam je da su uhapšeni Lj. P. (63), M. G. (32) i E. P. (26) svi iz Banjaluke.

– Policiji u Srpcu je u utorak oko 22 časa prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu za igre na sreću ukraden novac. Operativnim radom na terenu policija je identifikovala i uhapsila pomenutu trojku. Sumnjiče se da su upotrebom alata obili aparate za igre na sreću i ukrali 430 maraka – pojasnila je Divljanovićeva.

Dodala je da se sumnja da su pomenute osobe i dan ranije na isti način obili još jedan aparat za igre na sreću u Novoj Topoli i ukrali još 590 maraka.

– Nastavljamo rad na ovom predmetu u cilju rasvetljavanja i drugih krivičnih dela protiv imovine, a za koje se sumnja da su počinile ove osobe – istakla je portparol PU Gradiška Vesna Divljanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments