Upozorenja građanima Hrvatske:  Nemojte piti sokove i mineralne vode poznatog brenda!?

Upozorenja građanima Hrvatske: Nemojte piti sokove i mineralne vode poznatog brenda!?


Potvrđen je slučaj hemijske povrede jednjaka nakon što se društvenim mrežama proširilo upozorenje o otrovanim pićima renomiranog svjetskog proizvođača

Društvene mreže preplavila su upozorenja građanima Hrvatske da ne piju određene sokove i mineralne vode koje proizvodi jedan poznati brend, čije ime hrvatski mediji još uvijek ne žele navesti, a zbog trovanja konzumacijom određenih pića.

U KBC-u Rijeka su sada potvrdili jedan slučaj trovanja.

– U KBC-u Rijeka je zaprimljena na bolnički odjel jedna osoba pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka. Njezino medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tijekom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima Policijske uprave Primorsko-goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije, poručili su iz KBC-a Rijeka, javlja Index.hr.

Iz PU primorsko-goranske stigao je odgovor koji se sastoji od jedne rečenice.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija