Upozorenje: Lažna nagradna igra na Facebooku

Kompanija dm drogerije markt obavještava da je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zloupotrijebljeni ime i logo ove kompanije.

Iz dm-a poručuju kako trenutno ne organiziraju nagradnu igru u okviru koje učesnicima poklanjaju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

– Informacija nije tačna, a dm drogerije markt BiH ne stoji iza navedene aktivnosti i nema nikakve veze s njom. Molimo korisnike Facebooka da ne reagiraju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje lične podatke te, ukoliko su u mogućnosti, da prijave lažnu stranicu Facebooku – saopćeno je iz dm-a.

– Pozivamo kupce i korisnike društvenih mreža da uvijek provjere naziv stranice koja objavljuje navodnu nagradnu igru, prethodne objave, način i jezik komunikacije. Pored naziva zvaničnog dm BiH Facebook i Instagram profila nalazi se plava oznaka s bijelom kvačicom koja potvrđuje da je to jedini, verificirani i službeni profil kompanije dm – naglasili su iz dm-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79