Upozorenje vozačima u BiH: Sa radom počinje još jedan radar

Radari su za mnoge vozače prava noćna mora, ali su ujedno nažalost jedini alat borbe protiv onih koji ne mare na koji način i koliko brzo voze.

Tako će vozači u Bosni i Hercegovini pažnju morati obratiti na još jedan novopostavljeni radar.

On će biti stacionarn u opštini Kneževo, a nalazit će se na raskrsnici ulica Gavrila Principa i Braće Ševarika u ovom mjestu.

Iz MUP-a RS su istakli kako će radar obavljati evidentiranje prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila i prolazak na crveno svjetlo na semaforu.

“Apelujemo na građane da poštuju postojeće saobraćajne propise i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu”, poručili su iz policije.

Novi radar će biti u funkciji od srijede, 29. juna.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da će od srijede, 29. juna 2022. godine, od 00,00 časova, početi sa radom stacionarni radar u opštini Kneževo, koji se nalazi na raskrsnici ulica Gavrila Principa i Braće Ševarika.
Radar će vršiti evidentiranje prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila i nepoštivanje svjetlosnog saobraćajnog znaka (prolazak na crveno svjetlo).
Apelujemo na građane da poštuju postojeće saobraćajne propise i da vožnju prilagode propisanim ograničenjima brzine kretanja i uslovima na putu”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79