Uprkos naporima ljekara djevojčica koja je povrijeđena u teškom udesu podlegla povredama

Uprkos naporima ljekara i medicinskog osoblja UKC Niš, šestogodišnja djevojčica, koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 13 sati, podlegla je kasno sinoć povredama, piše “Blic”.

Dijete je na prijemu u Urgentni centar dovezeno u stanju teškog traumatskog šoka, u komi, sa jedva mjerljivim vitalnim parametrima. Zadobilo je izuzetno teske povrede glave i grudnog koša.

-Od momenta prijema dijete je bilo na respiratoru u jedinici neurohiruške intezivne njege. Nažalost, uprkos svim naporima ljekara, djevojčica je podlegla povredama – navode iz UKC Niš.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je Citroen beogradskih registarskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu.

U udesu je povrijeđena petočlana porodica iz Beograda, dok je djevojčica zadobila najteže povrede. U saobraćajnoj nesreći su povrijeđeni i njeni brat (11) i sestra (16) koji su prebačeni na Dečiju kliniku u Nišu.

Otac nije povrijeđen dok se majka žalila na povredu ekstremiteta.

Nakon policijske istrage bit će poznato kako je tačno došlo do nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79