Uroš Panić se hvalio skupocjenim Lamborghinijem koji nije bio njegov. Vlasnik rentacar agencija

Protiv Uroša Panića, sina Petra Panića, podnijeto je nekoliko prekršajnih prijava, a provjerom je ustanovljeno da je “Lamborghini” koji je vozio vlasništvo rentakar agencije.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim provjerama utvrdili su da je protiv U.P. (25) koji je vozeći automobil „Lamborghini“ snimao svoju nebezbjednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podnijeto više zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

Ovo je bahati mladić kojem je oduzet Lamborghini: Pozvao policajce “na šake”

U toku su procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za detektovanje saobraćajnih prekršaja.

Inače, provjerama je utvrđeno da vozilo marke „Lamborghini“ koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije.

Snimke bahate vožnje često objavljivao na društvenim mrežama: Policija mu oduzela luksuzni automobil

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79