Ušao kroz prozor i ukrao zlato i novac

Danijel Č. (43) iz Gradiške osumnjičen je ušao kroz prozor u kuću u Lamincima te ukrao mobilni telefon i određenu količinu zlatnog nakita.

Njega su juče identifikovali službenici Policijske uprave Gradiška i uhapsili zbog sumnje da je počinilo  krivično  djelo teška krađa.

Kako saznajemo osumnjičeni je od ranije poznat policiji po krađama, a kod njega su pronađeni ukradeni predmeti.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, oštećena je prijavila juče da je iz kuće oko 23 časa, dok je prethodni dan bila odsutna nepoznata osoba to iskoristila te ušla kroz prozor i ukrala zlato i telefon.

“Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je lice D.Č. izvršilac krivičnog djela, te je i lišen slobode”, navodi  se u  saopštenju PU Gradiška.

Kako dodaju, od D.Č. su uz uredno izdatu potvrdu oduzeti pronađeni predmeti, te su vraćeni oštećenoj

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac je naložio da se osumnjičeni  ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79