Usijale društvene mreže: Komšićev obraz na PIK-u

Ne smiruju se reakcije nakon koalicije koja je pala na petak 13., a posebno su se usijale društvene mreže na kojima se komentariše “pošto je Željko Komšić prodao obraz”

Tako je na na svom Twitter profilu nekadašnji novinar, sada advokat, Senad Pećanin postavio fotografiju Željka Komšića uz natpis “Nedam brazao” ili “Ne dam obraza”, referirajući se Komšićevo pokazivanje prstom na obraz prilikom jednog TV intervjua.

Željko Komšić: Neću Zukorlića, hoću Marija Nenadića, Dino Konaković je radikalniji od svih!

Potom je sličnu šalu postavio i tviteraš Dee Dee koji je načinio screenshot s oglasnika PIK na kojem je montirana prodaja Komšićevog obraza sa cijenom “po dogovoru”.

Bh. novinar Bakir Hadžiomerović na svom je Twitter profilu postavio crtež Željka Komšića u kojem član Predsjedništva BiH na mjesto Titove slike, koju inače drži u uredu u Sarajevu, na zid kači fotografiju Bakira Izetbegovića… A tu je i kratki komentar: Ode Šaban u kanal!

Na društvenim mrežama su se pojavile i karikature, prenosi Depo

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79