Uskoro nova oklopna vozila u Federaciji BiH?

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak održao je sastanak sa direktorom Tehničkog remontnog zavoda Hadžići (TRZ) Ismom Hebibovićem i savjetnikom Murisom Palom.

Na sastanku su razgovarali o saradnji između Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i TRZ-a, o servisiranju oklopnih vozila Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije FMUP-a, ali i o kontroli nad posjedovanjem oružja u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ministar Isak istakao je da će Specijalna policijska jedinica Federalne uprave policije FMUP-a u dogledno vrijeme biti opremljena novim oklopnim vozilima koja će biti korištena za obavljanje poslova i zadataka iz nadležnosti ove jedinice.

Hebibović i Palo pohvalili su ministra Isaka i aktivnosti koje poduzima da osnaži i poboljša položaj policijskih službenika u FBiH.

Ministar Isak zahvalio se direktoru Hebiboviću i pohvalio trud koji je uložio za oporavak firme TRZ, povećanje broja zaposlenih i ostvarivanje pozitivnog rezultata poslovanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79