Uskoro otvorenje: Lidl završio izgradnju svog prvog objekta u BiH

Objekat Lidla u Bijeljini. Novi Glas

Iako tačan datum otvaranja još nije poznat, kompanija Lidl uskoro će otvoriti svoj prvi objekat u Bosni i Hercegovini, čime će dodatno obogatiti tržište i pružiti više mogućnosti potrošačima širom zemlje.

Izgradnja objekta u Bijeljini, na lokaciji pored nove autobuske stanice, u ulicama Šabačkih đaka i Raje Banjičića, nedavno je završena. Građani Bijeljine već neko vrijeme prate napredak izgradnje ovog supermarketa, a sada s nestrpljenjem iščekuju otvaranje vrata ovog modernog maloprodajnog lanca.

Lidl je poznat po svojoj širokoj ponudi proizvoda po konkurentnim cijenama, a njegovo prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine donosi novu dinamiku i izazov konkurenciji u sektoru maloprodaje.

Pored objekta u Bijeljini, kompanija Lidl nedavno je odabrala i lokaciju za svoj prvi objekat u Sarajevu. Radi se o prostoru prekoputa hotela Ibis u ulici Džemala Bijedića. Očekuje se da će otvaranje ovog objekta također privući veliki interes potrošača u glavnom gradu.

Osim što će donijeti raznovrsnu ponudu proizvoda, Lidl će također doprinijeti ekonomiji Bosne i Hercegovine zapošljavajući oko 2.000 radnika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79