Uspavani “bajker” je faca dana: Želimo da ga se sjetite čim prvi idući put zijevnete za volanom

Prolazeći danas ‘o svom poslu’ Jadranskom magistralom u Tučepima fotoreporter Slobodne Dalmacije Matko Begović naišao je na prizor koji ga je natjerao da se, već nadomak svom cilju, okrene na prvoj mogućoj lokaciji za taj podvig i vrati na mjesto scene koja mu je trenutno pobudila profesionalni nerv.

Iako je prošlo i 15-ak minuta do njegovog povratka do prizora koji ga je tako zaintrigirao, on je još uvijek bio tamo. Uspavani ‘bajker’ spokojno je spavao na svom motoru, u pozi očito dobro izvježbanoj da kvalitetno zaspe na svojim putovanjima.

U punoj bajkerskoj opremi, na svojoj nabrijanoj jurilici spavao je kao beba u svom krevetiću, a fotoreporter oduševljen nam je poslao fotografije uz komentar ‘Ovo još nisam vidio. Pustite ga za primjer drugima’.

I evo puštamo, kako ne bismo, nakon vrućeg i crnog srpnja na našim cestama kojeg su, nažalost, obilježile stravične prometne nesreće od kojih su neke, naveliko se spekuliralo, bile uzrokovane upravo umorom vozača koji su ih skrivili.

A dovoljan je trenutak da se dogodi tragedija.

Upravo zato želimo da svi vozači dobro pogledaju fotografije ovog punkorvnog bajkera koji, sigurni smo, poznaje sve čari, ali i opasnosti života na cesti i prisjete ga se čim idući put zijevnu za volanom.

Mnoge stvari mogu čekati, stanite uz cestu, zatvorite oči 20 minuta, svratite na kavu negdje usput i ne krećite na put umorni ako ne gori pod nogama. Ma ni tad. Postoje prijatelji, postoje autobusi, vlakovi, taksiji… Kad se dogodi tragedija – prekasno je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments