Uspješna akcija GSS-a Novi Grad: Pronađen Mustafa koji je nestao u Sarajevu

Potraga je uspješno okončana!!!

Nakon višesatnog traganja i prikupljanja informacija o nestaloj osobi koje su nam javljali naši sugrađani, a sve zahvaljući medijima koji nam pomažu u potrazi uspješno smo rješili i ovu potragu.

Nestali Mustafa Mešić je danas u 15:00 časova zadnji put viđen u Neđarićima, a pronašli smo ga u Varešu.

Kada smo dobili informaciju da je nestali viđen u Vareš gdje je koristio sredstva javnog prevoza što su nam potvrdili svjedoci, odmah smo obavjestili Policijsku stanicu Vareš koji su ga zadržali do dolaska pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo i članova porodice.

Stanje nestale osobe je zadovoljavajuće bez povreda, iscrpljena i pothlađena, dezorjentisana koju smo predali porodici u Sarajevo kod kojih ih je nastanjen.

Zahvaljujemo se Četvrtoj policijskoj upravi, PS Dobrinji, PS Vareš, Civilnoj zaštiti općine Novi Grad Srajevo, savjesnim građanima i medijima i svima koji su dali doprinos u pronalasku našeg sugrađanina.

Vaš GSS Novi Grad Sarajevo…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79