Uspješno završena potraga: Pronađen konj koji je nestao u Brezi

Veterinarska stanica Breza jučer je objavila apel na društevnim mrežama o izgubljenom konju na teriroriji ove opštine.

“Izgubljen konj! Kreće se na relaciji Potkraj – Kahve. Svaka informacija je dobrodošla da bi se pronašao vlasnik”, objavila je jučer ova Veterinarska stanica, a već danas priča je dobila sretan epilog.

Konj je uspješno pronađen nedaleko od mjesta nestanka, a u akciji pronalaska učestvovali su i građani čija je informacija pomogla u samom pronalasku.

“U datom trenutku nismo raspolagali informacijama ko bi mogao biti vlasnik tako da smo odlučili da objavimo na našoj stranici J.P. Veterinarska stanica Breza sa nadom da će se vlasnik uskoro javiti. Vlasnik se nije javio nama direktno, ali javili su nam građani Općine Breza da je vlasnik vrlo brzo došao po njega i vratio ga kući. Mi direktno nismo upoznati sa ličnim identitetom vlasnika”, rekli su za portal Radiosarajevo.ba ljubazno osoblje ove Veterinarske stanice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79