Uvijek ima gore od goreg: Dodikovi dijele lijekove biračima, a Stevandićevi toplomjere

Kandidati vladajućih partija u entitetu Republika Srpska na sve moguće načine pokušavaju građane da ubijede kako imaju osjećaj za njih i kako samo oni vode računa o narodu.

I ovo je BiH: Kandidat na izborima reklamira se na tabletama za bolove

Nakon što su fotografije kandidata SNSD-a “osvanule” na paštetama i eurokremu, ukazali su se građanima, ni manje ni više nego na kutijama lijekova.

Tako je kandidat SNSD-a za odbornika u Banjoj Luci Dragoslav Topić u trku za glasove krenuo uz pomoć lijeka protiv bolova. Topić je tako sa Raptenom-K upakovanim u njegov promotivni materijal krenuo anestezirati potencijalne glasače u Banjoj Luci.

Pored SNSD-a tu su i kandidati Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića koji građanima uz promotivni materijal dijele toplomjere. Prethodni, Stevandićevi ljudi su kao promo materijal dijelili građanima brendiranu mineralnu vodu prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79