Uvrijedio kolegu na poslu, on mu zapalio skupocjeni Audi

Gornjoaustrijanac (42) osjetio se uvrijeđenim i maltretiranim na poslu od strane 31-godišnjaka. Iz osvete mu je zapalio njegov voljeni Audi.

Tijekom opsežnih istraživanja 42-godišnjak iz Steyra identificiran je kao počinitelj koji je 31. 1. u 18.50 sati zapalio automobil 31-godišnjaka iz Steyra, pri čemu je oštećen automobil. Šteta je bila u hiljadama eura.

Navodno, 42-godišnjak se na svom radnom mjestu osjećao maltretiranim od strane 31-godišnjaka te ga je krivio za svoje psihičko stanje, zbog čega mu se želio osvetiti.

Osumnjičenik je napunio kanistar benzinom, dovezao se e-skuterom do mjesta gdje je vozilo bilo parkirano, razbio bočno staklo na automobilu, rasjekao kanistar benzina, prolio benzin po vozačevom sjedalu te ga je htio detonirati ubacivši u njega petardu domaće izrade.

No, smjesa benzina se eksplozivno zapalila čim je ubačena petarda i unutrašnjost vozila je u potpunosti izgorjela.

Tek intervencijom vozača koji je tuda prolazio, a koji je svojim vatrogasnim aparatom uspio obuzdati vatru, uspjelo se spriječiti da se vatra proširi na vozilo parkirano u blizini. Time je spriječeno i da petarda eksplodira. 42-godišnjak je u potpunosti priznao zločin piše GPM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79