Užas u školskom toaletu: Prvačića prskali crijevom i gurali mu glavu pod česmu

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja desio se u Kuršumliji, kada su za vrijeme školskog odmora nepoznati dječaci polivali hladnom vodom jednog prvačića, tvrdi njegova majka.

Kako tvrdi, mučenog prvačića su prije nekoliko dana stariji učenici prvo prskali crijevom za vodu u toaletu škole. On je nekako uspio da im pobjegne i zaključao se u toalet. Primjetile su ga dvije pomoćne radnice, zamolile ga da izađe i odvele do učiteljice, koja je bila na zamjeni tog dana i nije primjetila da djeteta nema.

Međutim, poslije časa, nasilje nad mališanom se nastavilo ispred česme u dvorištu škole, gde su ga druga djeca polivala vodom i gurala mu glavu ispod česme, tvrdi njegova majka i dodaje da je njen sin bio mokar od glave do pete te da je zadobio oguljotine na čelu i leđima.

Pedagog škole ga je umotao u deku i odveo kući. Međutim, kada je majka htjela da se žali, u školi nije našla nikog odgovornog kome bi se obratila s obzirom da su i direktorica i njen pomoćnik bili na “Učiteljijadi” na Ohridu.

– Ne mogu da vjerujem da se ovo dešava u školama. Moje dijete prvog razreda dovezao je pedagog kući cijelog mokrog, od glave do pete. Po ovoj hladnoći. Ja sam u šoku. Da li neko pazi na tu djecu – napisala je tada na društvenim mrežama majka S. Š., piše srbijanski “Kurir”.

Dječak je sad dobro, ali, kako tvrdi njegova majka, pretrpio je šok.

– On nije siguran ko ga je prskao, zato što je tu bilo mnogo djece, a on je mali i nov u školi. Zaposleni su ga doveli kući umotanog u deku u petak. Sada je ispitivanje u toku, prosvjetna inspekcija je tu i ja bih voljela da se to regulira da se slično ne dešava i drugoj deci. Naročito sada kada čujemo da vršnjačko nasilje eskalira – rekla je za “Kurir” majka dečaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments