Užas u tržnom centru u Banjoj Luci: Muškarac se sakrio u ženski toalet i snimao djevojke

M.S. iz Banje Luke osumnjičen je da je neovlašteno fotografirao djevojke u ženskom toaletu, u jednom tržnom centru u Banjoj Luci, saopćeno je iz banjalučke policije.

– Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, jučer su identifikovali i izvršili kriminalističku obradu nad M.S. iz Banje Luke, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „neovlašteno fotografisanje“ “, navedeno je saopštenju Policijske uprave Banja Luka.

U saopštenju se dodaje da je istog dana, nadležnoj policijskoj stanici, prijavljeno je da se u prostorijama ženskog toaleta u robnoj kući u Banjoj Luci, nalazi manijak, koji krijući snima i fotografiše djevojke koje se nalaze u toaletu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je djelo okvalificirao kao neovlašteno fotografiranje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79