Užas: Učenica (14) nožem u glavu ubola nastavnicu (42)

Učenica B. Ž. (14) ubola je nastavnicu O. R. (42) nožem u glavu u holu OŠ “Đorđe Jovanović” u Selevcu kod Smederevske Palanke, saznaje Objektiv.rs.

Čitava drama se odigrala u holu škole.

Djevojčica, inače odličan đak, navodno se naljutila na nastavnicu zbog zadataka na kontrolnom testu.

Nevjerovatan incident dogodio se tokom prepodnevne smjene kada je učenica osmog razreda u holu škole ubola nastavnicu, nanijevši joj, srećom, samo lakše povrede. Nastavnica je zadobila posjekotinu na glavi i ukazana joj je pomoć u bolnici, nakon čega je puštena na kućno liječenje.

Navodno, nikoga u holu škole nije bilo kada je učenica iznenada nasrnula na nastavnicu. Kako smo saznali, O. R. se nije nadala napadu, jer nije bila okrenuta licem ka djevojčici. U to vrijeme, osmakinja nije ni imala čas matematike.

Djevojčica je pobjegla kući gdje je navodno pronađeno i oružje kojim je napala matematičarku. Obje su dale izjavu policiji, a u školu su pozvani i prosvjetni inspektori.

Inače, djevojčica je odličan đak selevačke škole, ima sve petice i nikada do sada nije napravila ni sličan problem.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79