Samo je došao da pomogne…

Policija u Obrenovcu uhapsila je Vasilija M. (27) iz Velikog Polja zbog sumnje da je izbo radnika kafane “Kod Šverka” u Stublinama Stefana Lazarevića (26), koji je od posljedica ranjavanja preminuo.

Uhapšen je Mihailo V. (20).

Stefan Lazarević preminuo je u subotu oko 3.30 u Domu zdravlja u Obrenovcu, nakon što ga je jedan gost kafane “Kod Šverka” u Stublinama ispred lokala izbo nožem.

Kako saznaje Blic, Lazarević je te kobne večeri radio u kafani za šankom, koja je, inače, u vlasništvu njegovog strica.

Došao je u lokal da bi mu pomogao u poslu, ali u u jednom trenutku došlo do svađe između Lazarevića i dvojice gostiju.

Njih trojica su zatim izašli ispred kafane gdje su nastavili prepirku. Tada dolazi do tuče trojice muškaraca, kada je, kako se sumnja, Vasilije M. izvadio nož i zadao nekoliko uboda nožem stradalom Stefanu Lazareviću.

– Sumnja se da je V. M, nakon tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta u okolini Obrenovca, nožem nanio teške povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu, a potom zajedno sa M.V. koji je bio sa njim u društvu pobjegao – saopštio je MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo i M.V. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu.

– Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih djela izriču drakonske kazne – 10, 15 godina zatvora – rekao je Stefanović.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79