Užasne scene: Inspekcija donijela odluku: Pogledajte šta su zatekli u Sarajevu

Ukolonjene su dvije divlje deponije u Novom Gradu, prenosi Facebook stranica Prljavi grad Sarajevo, donoseći nimalo prijatne prizore iz urbanih dijelova najmnogoljudnije gradske općine.

Kako navode, obje deponije su se nalazile u urbanim djelovima Novog Grada, općine u kojoj se nalazi najveći broj divljih deponija.

Prva deponija je uklonjena nakon prijave i izlaska inspekcije, te je naloženo da se deponija ukloni, što su radnici KJKP RAD Sarajevo i učinili.

Sarajevski komunalci drugu su ukolnili nakon prijave građan.

“Sve pohvale za KJKP RAD uz nadu da ćemo što prije dobiti nova, bolje komunalne zakone i da će se povećati inspekcijski nadzor, čime bi se drastično smanjio broj divljih deponija”, napisano je, prenosi RadioSarajevo.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79