Užasne scene: Poznati doktor nadrogiran gurao policajca automobilom

Beogradska policija je sinoć uhapsila poznatog ginekologa, inicijala M. B. (51) pod optužbom za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime, policija je, u toku protesta u Beogradu, saobraćaj preusmjeravala okolnim ulicama. Među onima koje je pokušala preusmjeriti bio je i ovaj ljekar, koji se vozio u skupocjenom Mercedesu.

Međutim, umjesto dase zaustavi na policijsko upozorenje, on se nastavio kretati, bez obzira što se ispred prednjeg dijela vozila nalazio policajac. Na taj način je automobilom gurao policajca, koji je postepeno uzmicao, nadajući se da će se vozač zaustaviti, da bi se nakon desetak metara sklonio ispred vozila.

Kada je nakraju ipak zaustavljen, doktor je odbio alkotestiranje. Međutim, testiranjem na drogu utvrđeno je da je pod dejstvom kokaina.

Doktoru je određeno 48-satno zadržavanje, a u tom periodu će biti predat nadležnom tužilaštvu, koje će odlučiti da li će biti zatražen pritvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79