Užasno nasilje: Mučili djevojčicu, gasili joj čik na licu, pa sve snimili

U Njemačkoj se desio još jedan uznemirujući slučaj nasilja. U gradu Heidenu, grupa mladih u dobi između 12 i 17 godina, mučila je 13-godišnju djevojčicu nekoliko sati, a svoje nasilje su snimili mobitelom.

Prema riječima istražnog državnog tužitelja, šest osoba se trenutno ispituje u vezi sa ovim incidentom, od kojih su dvije djevojčice i dva dječaka. Oni su tukli i ponižavali djevojčicu te joj, prema navodima, ugasilii opušak cigarete na licu i spalili kosu. Video snimak torture objavljen je na internetu.

Na snimku skupina mladih djevojčicu udara po nosu, posipaju pepeo po njoj i polijevaju je pićem po glavi. Djevojčica je tokom napada plakala, molila ih da prestanu i bila u panici.

Njemački mediji pišu da još nije poznato hoće li biti podignute optužnice protiv osumnjičenih. Granica krivične odgovornosti u Njemačkoj je 14 godina, prenosi njemački RTL.

Nedavno je slučaj ubistva 12-godišnje djevojčice Luise u Njemačkoj, koje su počinile njezine vršnjakinje, potresao njemačku javnost.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79