Uzeli kaparu za isporuku i ugradnju stolarije koju nisu izvršili

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 18.11.2021. godine, podnijeli su izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, protiv lica E.J. i E.B., oba iz Srebrenika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Prevara” iz člana 230. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik su 12. oktobra ove godine prijavljena lica E.J. i E.B. iz Srebrenika da su izvršili prevaru na način da su od lica M.Č. iz Zvornika dana 19.08.2021. goidne dobili dio novca za isporuku i ugradnju stolarije koju nisu izvršili ni do dana prijave.

O svim detaljima događaja je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je policijskim službenicima naložio preduzimanje svih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju dokumentovanja navedenog događaja.

Policijski službenici PS Zvornik, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79