Uzeli pare od krijumčara drva: Otkrivamo kako su pali banjalučki PODMIĆENI POLICAJCI

Prema našim informacija, policija je 6. avgusta u mjestu Gornja Stratinska kod Banjaluke, zatekla Ognjena P. koji je na kaomion natovario drva bez prateće dokumentacije, piše Srpskainfo.

Policajci su od njega uzeli 200 maraka mita, kako ga ne bi sankcionisali i obavili svoj posao. Nakon što je policajcima dao mito, on je drva odvezao – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Precizirao je da je Ognjen P., nakon što je dao mito policajcima, doveo i u zabludu vlasnika drva, a koji je maloljetan.

– Maloljetniku je rekao da mu je drva oduzela policija, a drva je zatim prodao na području Banjaluke. Na taj način je maloljetnika oštetio za 500 maraka – rekao je naš izvor.

Protiv policijskih službenika koji se sumnjiče za navedeno krivično djelo podnesena je inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka i oni će biti suspendovani do okončanja postupka.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske se zahvaljuje građanima na saradnji i poziva sve one koji imaju saznanja o neprofesionalnom i nezakonitom postupanju pripadnika MUP da to prijave, kako bi se ti navodi mogli istražiti i ti pojedinci procesuirati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79