Uzimao gorivo na odgođeno plaćanje i oštetio firmu za 140.774 KM

U periodu od 2015. do 2018. godine u više navrata preuzimao je gorivo i drugu robu na odgođeno plaćanje, uzrokujući dugovanja prema preduzeću

Muškarac čiji su inicijali M.R. tereti se da je, kao odgovorno lice društva ograničene odgovornosti iz Kozarske Dubice, uzimao gorivo i drugu robu na odgođeno plaćanje oštetivši firmu za 140.774 KM, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Na osnovu usmenog dogovora o poslovnoj saradnji sa preduzećem za prodaju nafte i naftnih derivata iz Kozarske Dubice, osumnjičeni je u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi u periodu od 2015. do 2018. godine u više navrata preuzimao gorivo i drugu robu na odgođeno plaćanje, uzrokujući dugovanja prema preduzeću.

Policijska uprava Prijedor podnijela je Okružnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv M.R. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79