UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Muškarac pretukao onesviještenog mladića – javnost zgrožena

Teško je naći riječ koja može opisati video snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu, koji od sinoć kruži društvenim mrežama.

Snimak je skinut sa sigurnosne kamere, a ono što se na njemu vidi je, u najmanju ruku, jezivo.

Naime, mladić nepomično leži na zemlji ispred jednog lokala u Novom Sadu, a krupniji muškarac ga tuče dok je bez svijesti.

Ne prestaje da ga udara u glavu dok mu prolaznici prilaze i pokušavaju da ga odvoje od mladića. Ali, svi pokušaji su bezuspešni jer on samo nastavlja da zadaje sve jače udarce nepomičnom muškarcu. Napadač nakon toga okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu lomi ruke.

U međuvremenu, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu identifikovali su muškarca za koga se sumnja da je u Jevrejskoj ulici u ovom gradu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške tjelesne povrede.

– Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tijela, usled čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice, stoji u pisanoj izjavi načelnika PU Novi Sad Milorada Šušnjića.

– Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog, navodi se u izjavi.

Upozoravamo snimak je uznemirujući.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79