Uznemirujući video pucnjave u Novom Pazaru: Muškarac ranjen dok je sjedio u kafiću

Jedna osoba je ranjena u pucnjavi koja se dogodila oko 15.30 sati u samom centru Novog Pazara, kada je nepoznati muškarac zapucao s ulice kroz izlog jednog kafića!

Na društvenim mrežama se pojavio snimak pucnjave, na kom se vidi kako mladić u crnom, trčeći kraj kafića, ispaljuje nekoliko hitaca kroz izlog.

Naoružani napadač je nakon toga pobjegao kroz uličicu, vidi se na snimku portala “Indeksonline”.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, nepoznati napadač je pogodio u grudi Nihada B. (37).

Kako javljaja reporter ovog portala sa lica mjesta, odmah su došli policija i Hitna služba, a povrijeđeni je prebačen u ZC Novi Pazar i nalazi se u teškom stanju.

Policija je blokirala centar Novog Pazara.

Dr Izet Tutić izjavio je za “Indeksonline.rs”, da su povrijeđeni za sada stabilnog stanja.

– Pacijen je primljen kao hitan slučaj na hirurgiju gdje je saniran i prebačen u jedinici intenzivne njege. Za sada, radi se o rani koja je izazvana vatrenim oružijem, u predjelu grudi, pacijent je za sada van životne opasnosti i nadamo se najboljem ishodu – rekao je dr Tutić.

Prema njegovim riječima u pitanju je muškarac star oko 37 godina i dobrih je vitalnih parametara pa se nadaju da će sve biti u najboljem redu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79