Vagalo se između Trivić i Stanivukovića: PDP odlučio ko je kandidat za izbore

Vagalo se između Trivić i Stanivukovića: PDP odlučio ko je kandidat za izbore


Narodna poslanica u NSRS potvrđena je na današnjoj sjednici kao kandidatkinja opozicionog bloka, koji sada čine PDP i SDS, za predsjednicu Republike Srpske.

Ovo je potvrdio predsjednik PDP-a Branislav Borenović nakon današnje sjednice ove stranke, rekavši da je odluka da Trivić bude kandidatkinja donesena jednoglasno.

“Jelena je časna osoba i veliki patriota. Voli svoj narod i Republiku Srpsku. U utvrđivanju ovako važne kandidature učestvovali su svi moji saradnici. Jelena je pobjednički izbor. Čeka nas puno posla u narednim danima. Vjerujem da će ona uvesti pristojnosst, znanje, mudrost, odlučnost i hrabrost u ovu instituciju. U podršku naroda ne sumnjam i siguran sam da ćemo odnijeti veliku pobjedu”, rekao je Borenović.

Trivićin partijski kolega, načelnik Banje Luke Draško Stanivuković rekao je da je sada sav fokus na Trivić, ali i velika odgovornost.

“Jelena je moj prijatelj i moj saborac. To su Jelena, Vukanović, Borenović, Crnadak i svi ovi divni ljudi. Zato treba da idemo dalje”, kazao je Stanivuković.

Na kraju se obratila i Trivić rekavši da je sigurna u pobjedu i da će joj glavni fokus biti borba protiv korupcije.

“Kriminal i korupcija su omogućili jednom broju ljudi da se enormno obogati. To su procesi koje moramo da zaustavimo. Protiv korupcije ću se boriti svkog dana i svim svojim bićem. To podrazumijeva časne i hrabre sudije i tužioce koji će imati jednake standarde za sve. Naš cilj je stabilna i jaka privreda, bolja stručna i efikasna zdravstvena zaštita. Želim vidjeti zadovoljne, sretne i ponosne prosvjetne radnike”, kazala je Trivić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija