Vakcinacija starijih od 65 u petak bez zakazivanja termina

U hali Banjalučkog velesajma u petak 23.aprila biće organizovana vakcinacija bez prethodnog pozivanja i naručivanja za termin vakcinacije, saopštio je Dom zdravlja Banjaluka.

– Svi građani Banjaluke stariji od 65 godina koji su zainteresovani za vakcinaciju protiv Covid-19 mogu se u petak, 23.04.2021. godine, bez prethodnog zakazivanja termina, vakcinisati u hali Banjalučkog velesajma, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, vakcinacija protiv korona virusa će se odvijati u periodu od 11 do 15 sati vakcinom proizvođača AstraZeneca.

– Ključne mjere za zaštitu od zaražavanja virusom Sars-Cov-2 koji izaziva bolest COVID-19 su nošenje maski, higijena ruku i održavanje fizičkog rastojanja među osobama od najmanje dva metra, podsjećaju u saopštenju.

Kako dodaju, u cilju zaštite sebe i drugih, ove mjere moraju da primjenjuju i osobe koje su preležale Covid-19, kao i one koje su se vakcinisale sa jednom ili obje doze vakcine protiv kovida-19.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79