Vakcinisanje po principu ‘Poslao me Asim’: Iznose vakcine na parking Zetre, neke uvode na drugi ulaz!

Priče da se “ljubavnice, tetke i jarani vakcinišu na uštrb građana” postaju sve glasnije, ali o njima rijetki žele javno govoriti

Velike gužve i juče su zabilježene ispred sarajevske dvorane Zetra.

Mnogo je građana u Sarajevu koji se nalaze u rizičnoj kategoriji i koji se što prije žele vakcinisati i primiti svoju dozu vakcine.

Ono što se u kuloarima moglo čuti jeste da je i u ovom vremenu na stvarnost isplivalo najgore iz našeg mentaliteta, te da se traže “veze i vezice” za privilegiralno vakcinisanje.

Priče da se “ljubavnice, tetke i jarani vakcinišu na uštrb građana” postaju sve glasnije, ali o njima rijetki žele javno govoriti.

Sinoć je jednoj takvoj sceni prisustvovala poznata novinarka, urednica televizijskog programa Al Jazeere Balkans Adisa Ruždić koja je svoje svjedočanstvo objavila na Twitteru.

– Završila trening u Zetri i vidjela: veći broj ljudi i dalje čeka na vakcine pred Zetrom, neke uvode na drugi ulaz. Jedna medicinska radnica je upravo iznijela 5-6 vakcina nekome na parking. “Poslao me Asim” je izgleda imperativ svake vlasti u ovoj državi – napisala je Ruždić na Twitteru.

Poznata novinarka objavila šokantne tvrdnje: “Iznose vakcine na parking Zetre”

Podsjetimo, juče je predsjednik GS-a Muhamed Fazlagić otvoreno prozvao sarajevsku vlast zbog ovih priča.

– Hoće li se mediji pozabaviti čije su sinoć ljubavnice, tetke, jarani, bili vakcinisani na uštrb građana koji su prioritet?, napisao je Fazlagić na svom Facebook profilu piše Depo.

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79