Vanbračnu suprugu ucjenjivao intimnim snimcima: Nakon raskida joj je tražio 1.600 KM da ne objavljuje snimke

Banjalučka policija uhapsila je D. B. (35) zbog sumnje da je njenim snimcima sa seksualnim sadržajem ucjenjivao E. M. (40), s kojom je šest godina živio u vanbračnoj zajednici.

U PU Banja Luka navode da je D. B. osumnjičen da je počinio krivična djela ucjene i neovlašteno fotografiranje.

– E. M. je prijavila policiji da je preko alikacije “Viber” primila više poruka od D.B. u kojima traži od nje 1.600 KM ili će objaviti njene snimke sa kompromitujućim sadržajem. Također, E.M. je navela da je D.B. snimke sa kompromitujućim sadržajem već proslijedio određenim, njoj poznatim osobama – saopštila je PU Banja Luka.

O svemu je obaviješteno tužilaštvo, a D.B. je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu. Nezvanično saznajemo da su njih dvoje šest godina živjeli zajedno u vanbračnoj zajednici.

Nakon što su se razišli D. B. je navodno počeo da traži od E. M. da mu vrati navodni dug od 1.600 KM. Potom je krenuo da joj šalje sporne poruke, a kao dokaz da misli ozbiljno poslao joj kompromitujuće snimke čijom objavom je prijetio. Ubrzo E. M. je saznala da su ti snimci već dospjeli do nekih njihovih poznanika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79