Vapaj supruga mlade majke iz Kaknja koja se ubila: Neka uzmu otiske sa oproštajnog pisma

Muamer Gadžun, suprug Nevzete Gadžun majke dva dječaka koja je digla ruku na sebe tako što se objesila u kući, nedavno je pokrenuo na Facebooku stranicu “Pravda za Nevzetu”.

Kako je ranije ispričao za “Avaz”, ona je iza sebe ostavila i oproštajno pismo koje je on predao policiji. U potresnoj ispovijesti za naš portal Gadžun je odmah posumnjao da je pismo napisala njegova supruga.

Bolna ispovijest Muamera Gadžuna o samoubistvu supruge: “Objesila se, a pronašao je naš desetogodišnji sin…

On se ponovo obratio našoj redakciji te je zamolio policiju da uzme otiske sa pisma, da usporede rukopis i da se pokrene istraga.

– Moj stariji sin mi je ispričao da ih je majka izljubila te im kazala da mi prenesu „da voli babu“. Prema riječima sina, stavila je nešto u džep i otišla u toalet. Dakle, nije mogla napisati pismo – tvrdi Gadžun.

On je ranije za „Avaz“ iznio teške optužbe na račun svastike.

– Policija je ispitala komšije, jer su sumnjali i na mene. Sada kada znaju da je nešto drugo, ja im predam dokaze, ali nikog ne privode. Imam svjedoke za sve što pričam. Samo mi govore da je samoubistvo i da nje nema. Sve što želim je istina – rekao je Gadžun.

Očajan suprug Muamer: “Ne otkrijem li šta joj se desilo, odoh i ja za njom”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79