Vaše malo, nekome mnogo: Uključi se i ti!

I VI MOŽETE DOPRINIJETI !

VAŠE MALO NEKOME JE MNOGO!

Dragi prijatelji, vjerujemo da ste i sami u proteklom periodu na raskrsnicama i semaforima imali priliku susresti migrante kako prodaju razne stvari, između ostalog mirise za auto, maramice i druge sitnice, a sve sa ciljem da poštenim poslom, ne prosijačenjem, zarade nešto novca za preživljavanje u ovoj, teškoj i tužnoj, situaciju u koju svakoga od nas jeste i može dovesti život.

Sa željom da pokažemo društvenu odgovornost, te na simboličan način pomognemo ove ljude, redakcija portala „Crna Hronika“ je odlučila pokloniti brendirane, kvalitetne mirise za automobile migrantima u Sarajevu, čijom prodajom, će oni simbolično zaraditi, a mi pomoći njihovu priču.

Apelujemo na sve vas, da u skladu sa svojim mogućnostima, ne ostanete gluhi i slijepi za njihovu borbu, te i vi svojim doprinosom, bez obzira o čemu se radilo, doprinesete njihovom sugurnom obroku ili toplom odjevnom predmetu.

Miranti, naravno, svu zaradu od proizvoda, zadržavaju za sebe 👍

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79