VAŠE PRIČE: “Tri pisma da si bar jedno napisao 1992. godine”

Na redakciji portala Crna-Hronika poslali ste svoj osvrt na temu: “Goran Bregović i Sarajevo” a vaš komentar prenosimo u cijelosti:

“Tri pisma da je si bar jedno napisao 1992. godine. Ne želim biti protivnik niti zagovornik zatvorenog našeg grada SARAJEVA jer bi onda ličio na one što su ga zatvorili od 92 do 96 godine i u njemu 500.000 civila!

“Ne želim ličiti na one a posebno ne na tebe koji logor od 500.000 civila bez vode, struje, plina, hrane, lijekova nazivaš NAŠA STVAR! Zar tragedija može biti i tvoja stvar?

Kad se popneš na Bijelu tabiju i pogledaš u grad sjeti se da je radi te VAŠE STVARI u njemu nastradalo 1601 dijete i da su ulice pune njihove krvi, a ti Brega da si za vrijeme opsade grada napisao bar jedno pismo svome KARADŽIĆU koji je vodio tu VAŠU STVAR možda bi spasio bar jedno to dijete!

“Danas pišeš -Tri pisma- jer je lova u pitanju što pokazuje koliko vrijedi život djeteta u gradu u kojem si rođen. Ti i ti koji te pomažu da koncert uspije svi vi ste isti za pare bi prodali sve pa tako me nije iznenadio ni Faruk Drina, on je prodana duša koji bi za novac i rođenu djecu prodao, nije me iznenadio ni Skaka ali me iznenađuju vjerski ”lideri” koji te sakupljaju oko sebe i dijele neke zahvale.

Ko će odgovarati za ovaj Skakin propust: Opet državni novac u privatni džep!

“Ustvari kad se usporedite vas Tri bandita, Brega Drina i hodžica vidi se da ste isti samo pare vas zanimaju i ništa više. I zapamti barem jedno pismo tvoje Brega je moglo spasiti jedno dijete!” napisao je čitatelj portala Crna-Hronika na temu “Bregović i Sarajevo”

Hrnjica Mujaga

Bregović: Dodika znam 100 godina, uvijek sam ga cijenio i volio

“Karadžić mu je predsednik a Alija seronja”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79