Vatra se munjevito širi, došla je i do naplatnih kućica na A1

Dramatična situacija u mjestu Dubrava kod Šibenika. Gori na dva mjesta, a požare gase vatrogasci, kanaderi i air tractori. Gašenje otežava jak vjetar.

Požar na Donjoj Dubravi kod Šibenika upravo je zahvatio cestu kod naplatnih kućica te šalju svih nazad prema Zadru. Čitatelji javljaju da je kolona na autocesti jako velika.

Požar se širi munjevitom brzinom, prošao je zaseok Rupiće i ide prema naplatnim kućicama, tako da je moguće da će biti zatvoren izlaz s autoceste Šibenik i dio brze ceste Šibenik – Drniš – Knin – kaže zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević, piše Šibenski portal.

– Pomažu nam i tri kanadera, ali to u ovom trenutku jednostavno nije dovoljno da bismo obuzdali vatru- dodao je Milošević.

Prema najnovijim informacijama iz Hrvatskog autokluba (HAK) zbog požara je za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Pirovac i Vrpolje u oba smjera te državna cesta DC33 od Tromilje do skretanja za Perković.

Dramatično kod Šibenika: Bukti veliki požar, obustavljen saobraćaj, desetine vatrogasaca i kanaderi na terenu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79