Vatrogasci i policija izvukli iz bunara ženu koja je pokušala oduzeti sebi život

Vatrogasci iz Dervente u saradnji sa policijom spasili su 52-godišnju ženu koja je pokušala sebi oduzeti život skokom u bunar.

Policiju je noćas u 2:25 sati o slučaju obavijestila maloljetnica, kazavši da je njena majka, koja je psihički bolesnik i pod stalnim nadzorom, iskoristila trenutak nepažnje i napustila kuću. Kćerka je navela kako se pribojava da će žena oduzeti sebi život, jer je to isto pokušala u januaru ove godine.

Policija je izašla na teren te je ubrzo utvrđeno da je žena skočila u bunar čija dubina do nivoa vode iznosi 4-5 metara. Žena je davala znakove života, pa su policajac i vatrogasac uz pomoć merdevina sišli u bunar i konopcem izvukli ženu. Bez vidnih povreda i u svjesnom stanju žena je prevezena u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju, saopćila je PU Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79