Vatrogasci ostali zatečeni: Zapalio dva auta kako bi uklonio žohare?!

Vatrogasci iz hrvatskog grada Ludbrega obavijestili su javnost o neobičnoj intervenciji koju su imali.

Intervenirali su jer su gorjela dva automobila i to zbog žohara u njima, odnosno njihovog mogućeg razmnožavanja, objavili su hrvatski mediji.

– Dana 17. 08. 2021 u 19:40 dobivamo dojavu o potrebi provjere mogućeg zapaljenja više vozila u mjestu Ludbreški Vinogradi, Prigorska 18 koju je dojavila osoba spremna to učiniti zbog uklanjanja termita – izvijestili su vatrogasci koji su na mjesto intervencije izašli s vozilom te tri vatrogasca.

No, dolaskom na spomenuto mjesto uvidjeli su da je osoba zapalila dva automobila radi uklanjanja žohara iz tih vozila i mogućeg njihovog razmnožavanja.

– Zbog mogućnosti širenja na okolnu šumu obavještavamo VOC-Varaždin, te putem UVI sistema uzbunjujemo operativnu jedinicu – kazali su.

Na intervenciju su potom izašla dva vozila te još osam vatrogasaca, a s njima na intervenciji bili su i pripadnici Policijske stanice Ludbreg.

Posted by Damir Nemec on Utorak, 17. avgust 2021.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79