Već 12 dana ni traga ni glasa: Niko ne zna gdje je majka sedmomjesečne bebe

Državljanka Srbije i BiH, porijeklom iz Banja Luke, majka sedmomjesečne bebe, Snježana Zoranović (40) nestala je u prije 12 dana u Čačku, nakon što je rekla suprugu da ide da prošeta i otad joj se gubi svaki trag.

Potraga za njom od prvog dana intenzivno traje, osim policija u traganje za ženom uključio se njen suprug, njegov otac, njihovi prijatelji, ali i pripadnici jedinice Civilne zaštite grada Čačka.

Međutim, čak i poslije 11 dana potrage nikakvih novih tragova o njoj nema.

Porodici su stizale razne dojave da je ona viđena na nekim mjestima, međutim to nije pomoglo u pohodu da se do nje dođe.

Inače, Snježanu su ukućani posljednji put vidjeli 7. novembra između 10.30 i 11 sati prijepodne. Kazala im je da ide da prošeta i nakon toga se nije vratila.

U trenutku nestanka Snježana je imala vezanu kosu, sunčane naočale i šareni džemper, teget zimsku jaknu, farmerke i teget-roze patike. Visoka je 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je 60 kilograma.

Porodica moli i apeluje na sve građane Srbije, da jave ili njima ili policiji ukoliko imaju bilo kakav trag što se tiče Snježane. Takođe, porodica moli da se njoj pruži pomoć do dolaska policije po nju, ako je to ikako moguće.

Nakon Snježaninog nestanka, pokrenut je Instagram profil pod nazivom “pronadjisnjezanu”, a u Čačku se takođe nalaze i plakati sa njenom fotografijom.

Mještani Čačka, pitaju se svakoga dana “šta li je to mogli da se desi sa majkom sedmomjesečne bebe”, jer je nestala bez ikakavog traga, piše Blic.rs.

Kako je njen suprug rekao ranije za “Blic”, Snježana je odgovorna i uzorna majka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79