Vedran preminuo od zadobijenih rana, traži se osoba sa fotografije

Sukob dvojice muškaraca, koji se poznaju od ranije, izbio je navodno oko nekakvog duga, što je u parkiću u središtu Splita

U splitskoj bolnici je dva dana nakon ranjavanja u Sinjskoj ulici preminuo Vedran Marendić (53) zvani Sarun. Policija i dalje traga za osumnjičenim za ovaj slučaj.

Riječ je o Željku Melvanu (38) koji je pobjegao u srijedu navečer nakon što je nasrnuo oštrim predmetom na Marendića. Iz splitske PU mole građane za dojavu bilo kakve informacije vezano za Melvana, posebno gdje se nalazi, bez odgode na 192.

Sukob dvojice muškaraca, koji se poznaju od ranije, izbio je navodno oko nekakvog duga, što je u parkiću u središtu grada iza 20 sati u srijedu navečer eskaliralo u likvidaciju. Prema izjavama svjedoka te nakon očevida.

Ozljeda bedra nije bila opasna, ali duboka ubodna rana između grudnog koša i abdomena oštetila je unutarnje organe te se pokazala smrtonosnom. Osumnjičeni je otrčao s mjesta događaja, na kojem nije pronađeno oružje prenosi Fokus.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79