Velika akcija srpske policije i američke DEA: Pronađena 22 kilograma heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, američkom agencijom DEA i bugarskom policijom, oduzeli su 22 kilograma heroina i uhapsili sedam članova organizovane kriminalne grupe.

U ovoj međunarodnoj akciji u Srbiji su uhapšeni M. S. (38) iz Niša i M. T. (47) iz Čajetine, a pronađena su dva kilograma heroina, dok su istovremeno u Bugarskoj uhapšeni srbijanski državljanin Ž. M. (40), za koga se sumnja da je vođa ove kriminalne grupe, i bugarski državljani D. S., A. N., G. H. i N. H..

Zaplijenjeno je 20 kilograma heroina.

Kako se sumnja, ova grupa je tokom prošle i ove godine krijumčarila heroin iz Turske koji je potom prodavala u Bugarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Srbiji.

Zbog sumnje da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga, njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

MUP Srbije je objavio snimak s hapšenja dilera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79