Velika gužva ispred restorana Brajlović: Građani došli po besplatno meso

Brajlović je rekao kako zbog odluke Vlade KS večeras svoj ugostiteljski objekat zatvara u 20h, a meso koje se trenutno nalazi u restoranu bi se pokvarilo do ponedjeljka

Sejo Brajlović, vlasnik restorana “Brajlović” na Ilidži, danas popodne je obavijestio sve građane da večeras u periodu od 18:00-19:30 mogu doći u njegov restoran i uzeti besplatno meso.

Čitatelji koji nam šalju fotografije i video sa lica mjesta kažu kako je ispred ugostiteljskog objekta stvorena velika gužva, te da veliki broj građana čeka da preuzme besplatno meso.

(VIDEO) Sejo Brajlović besplatno dijeli meso svima

Naime, Brajlović je rekao kako zbog odluke Vlade KS večeras svoj ugostiteljski objekat zatvara u 20h, a meso koje se trenutno nalazi u restoranu bi se pokvarilo do ponedjeljka.

Iz tog razloga, Sejo Brajlović je odlučio da počasti sve građane sa besplatnim mesom, te je ostavio otvorenu mogućnost da građani izaberu da li žele jesti u njegovom restoranu ili će ipak meso ponijeti kući.

Napomenuo je da zbog epidemioloških mjera u restoran može primiti samo 30 ljudi. S obzirom na fotografije i snimke sa lica mjesta, očigledno da je broj zainteresovanih građana mnogo veći i da restoran večeras neće moći primiti toliki broj ljudi. Ali, kao što je već rečeno, meso je moguće ponijeti kući prenosi Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79