Velika manifestacija u Krajini: Podignuta najveća zastava BiH i otkriven cvijet Srebrenice

KES Condor je prije dva dana na mjestu izgradnje budućeg hangara svečano podigao jednu od najvećih zastava Bosne i Hercegovine, te otkrili cvijet Srebrenice koji je simbol genocida u Srebrenici.

“Ovom događaju prisutvovale su brojne zvanice kao što su načelnik općine Sanski Most , Faris Hasanbegović, ostali političari iz raznih sfera politike, sportski kolektivi, udruženja, borci i mnogi drugi.

Nažalost, zbog vremenskih neprilika nije bilo prilike da se svečanost održi kako je i bila planirana. Važno je napomenuti da su cvijet Srebrenice otkrili djeca iz projekta AWO Nada, a domaćini su za sve goste pripremili piće, kolače i mnoge druge počasti.

Sanski Most je zahvaljujući svojim Condorima na čelu sa Edinom Seferovićem, pokazao šta znači voljeti domovinu te zadao zadaću mnogim drugim gradovima u BiH na temu patriotizma”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79