(FOTO) Velike gužve na granici naše zemlje: Na prijelazu Šćepan Polje u koloni se čeka i do dva sata

Na izlazu iz Bosne i Hercegovine prema Crnoj Gori pojačan je saobraćaj na graničnim prijelazima Hum, Deleuša i Zupci, te prema Hrvatskoj na prelazima Ivanica, Prisika, Bijača, Neum jedan i dva, Gabela Polje i Osoje.

Pojačana frekvencija vozila na izlazu iz naše zemlje zabilježena na graničnim prijelazima: Hum, Deleuša, Zupci, Ivanica,Prisika, Bijača, Neum I, Neum II, Gabela Polje i Osoje.Na graničnom prelazu Doljani duga su zadržavanja u oba smjera. Na graničnim prelazima: Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Orašje, Donja Gradina i Bosanska Kostajnica duga su zadržavanja na ulazu u našu zemlju, piše Hayat.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.Iako je iz BIHAMK -a saopćeno da se na graničnom prijelazu Šćepan Polje čeka 30 minuta, pojedini građani koji su kenuli u ovom smjeru, tvrde da čekanja traju i do dva sata.

Satima se čeka na prelazak granice kroz Neum, a najveći zastoj pravi semafor u Neumu. Kolona je od granice do granice kroz BiH i prije svakog ulaza po 5 kilometara…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79