Velike gužve na sarajevskim ulicama zbog radova

Radovi na kanalizacionoj mreži u ulici prema Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu uzrokovali su velike gužve.

Iz “Vodovoda i kanalizacije” su kazali da se danas u nekoliko naselja širom Sarajeva odvijaju radovi na vodovodnoj mreži te da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima.

– U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na otklanjanju kvarova u sljedećim ulicama: Mratnjevače, Berkuša mala, Alipašina, Smaila Šikala, Semizovac, Velešići, Gornji Velešići, Ruđera Boškovića, Štrosmajerova, Sedrenik, Rogina, Sarajevskih gazija, Grličića brdo, Rosulje, Zaima Imamovića, Atife Karalić, Olovska, Malta, Ejuba Delalića, Stara cesta, Igmanska, Skopljanska, Reisa Fehima Spahe, Nazifa Hadžovića, Safeta Zajke i Humska – kazali su iz ovog preduzeća za Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79