Veliko čudo u BiH: Porodio suprugu u automobilu na putu do porodilišta

31-godišnji Mario Maras iz Posušja porodio je svoju suprugu, 29-godišnju Josipu Maras u osobnom vozilu na putu prema rodilištu.

Često smo čuli ili čitali o slučajevima poroda na putu do porodilišta. No, rijetko smo čuli da je muž porodio suprugu u osobnom automobilu. Takav slučaj dogodio se sinoć u dva sata poslije ponoći u mjestu Kočerin kod Širokog Brijega!

Takav slučaj dogodio se noćas u dva sata poslije ponoći u mjestu Kočerin!

Naime, 31-godišnji Mario Maras iz Posušja porodio je svoju suprugu, 29-godišnju Josipu Maras u osobnom vozilu na putu prema porodilištu.

Kako su rekli prijatelji obitelji Maras, hrabrom tati u pomoć je nakon poroda priskočila Hitna služba Doma zdravlja iz Širokog Brijega, te su mamu i rođenu Mateu prevezli do Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Mala Matea smještena je na odjel pedijatrije, a majku Josipu na odjel za porodilje SKB-a. I novorođena beba, treće dijete ponosnih i sretnih roditelja, i njihova majka u dobrom su zdravstvenom stanju, piše Večernji.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79