Veliko srce je imao Slaviša Krunić: Umjesto zabave, organizovao donatorsku veče za oboljele sestre

Njegovu plemenitost je naša mala porodica najdirektnije spoznala u teškim trenucima kada se naša Taca borila za život u Beogradu i mi sa njom.

29. decembra 2011. godine grupacija Sector u čijem sastavu posluje nekoliko firmi u vlasništvu likvidiranog Slaviše Krunića prije 8 godina trebala je obilježiti decenije rada odnosno organizovati zabavu. Umjesto toga, Slaviša i menadžment kompanije su organizovali donatorsku večer za oboljele sestre Gajić.

Cilj akcije je bio prikupljanje sredstava za Kanadsku kliniku “SickKids” sa sjedištem u Torontu čiji se istraživači bave pronalaženjem lijeka protiv teške bolesti – lafora.

Dvije sestre iz Banja Luke, Tatjanu i Milanu Gajić, nažalost, bolovale su od ove teške i rijetke bolesti. Slaviša Krunić i Sector grupacija, koja je bila u vlasništvu likvidiranog Krunića, donirali su skoro 50.000 KM za liječenje ovih djevojaka. Tačnije, pored donacije od 20.000 KM, na donatorskoj večeri prikupljeno je još 26.927 KM. Tada je to bio najveći donirani iznos ovoj klinici.

Zbog njegove smrti mnogi su građani Banja Luke, ali i BiH u šoku. Svi koji su ga poznavali imaju samo riječi hvale za ovog odmjerenog i plemenitog čovjeka. Krunićeva smrt veoma je potresla i majku ove dvije djevojčice zbog kojih je i bila organizovana donatorska večer.

– Mislila sam da suza više namam, šok. Njegovu plemenitost je naša mala porodica najdirektnije spoznala u teškim trenucima kada se naša Taca borila za život u Beogradu i mi sa njom. Baš u to vrijeme u Banjaluci je ovaj plemeniti čovjek upriličio donatorsko veče za sestre Gajić, umjesto da pravi žurku povodom desetogodišnjice firme “SECTOR SECURITY”. Počivaj u miru, plemeniti čovječe, kao i čovjek koji ti je bio vjeran do poslednjeg daha… Iskreno i duboko saučešće porodicama – napisala je majka djevojčica, Snježana Gajić.

Bio je čovjek koji se nikada nije oglušio ni na jednu molbu za pomoć, potvrdili su to mnogi građani Banjaluke.

Čovjek na kojeg možemo biti ponosni i sretni što smo ga imali. Volio je i bio voljen, živio punim plućima, pomagao i dijelio, prenosi Face.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79