Veljančić i Pašić: “Sukob na TikTok-u: Nemoj da me uzima u usta. Spletkaroš”

Da su kriminalci preplavili TikTok, govori podatak da svako lice koje se bar jednom pronašlo u rubrikama crne-hronike otvorilo nalog na ovoj društvenoj mreži, te udobno iz svojih domova prijeti i svađa se sa članovima protivničkih klanova.

Jedna takva TikTok prepirka desila se između kriminalca Anđelka Veljančića koji je poznat po likvidacijama te krađama banaka po Sarajevu. Veljančić, koji je bio jedan od istaknutijih članova klana Darka Eleza, kazao je da ga je upoznao u zatvoru u Kuli 2003. godine.

Da se strasni ne smiju govorio i video klip snimljen na TikToK-u gdje Veljančić govori kako poznati mafijaš iz Sarajeva Amir Pašić Fačo živi do kad on hoće da živi, aludirajući na to da ako on želi, da će određene osobe likvidirati Pašića.

(VIDEO) Opasni momak Veljančić poručio da će ga likvidirati: “Umiri svoje kerove”

“Veljančić poručio da Fačo živi koliko on kažem”

“Sad ti ja kažem. Fačo živi koliko ja kažem. Nemoj da me uzima u usta, ni on ni niko dole. Šta ja imam pričat o Fači. Gaši ga slao po 30 kilometara po cigare, mene smetljari ne zanimaju. Jučer uzima u usta, ti si moj brat a sad me olajava. Neka ga bude stid i sramota. Ramiza su prodali, namjestili su najbolje prijatelje da ih poubijaju. – izjavio je Anđelko Veljančić u jednom TikTok video klipu.

Amir Pašić Fačo večeras je odgovorio na prozivke.

“Glumi mafijaša. Uzme na vratima po 10 grama i prodaje gudru. I on priča o nakim osmicama. Šuti keru, fol njega neko ganja. Fol dolazi ovaj, okreće se u stanu. Budala jedna, Allaha mi, djece mi. On na tim pričima zamajava ljude. Fol službe ovo ono, koristi ta neka imena. Fol gleda kroz prozor, gleda one filmove previše, hoće li ga neko ubiti, sjedi na ulici, fol je oprezan. A niko živ ga ne ganja, djece mi moje. Jedan degen obični. On okrene jedan broj i nema nekoga, zamisli ti to.

Faćo: “Meni su najgori ti što pričaju da su mafijaši i onda kukuriču tamo. Crtaju po sebi, zaljevaju se vodom. I onda kaže ja sam mafijaš”

“isti jorgan mjesec i po, dva , ista posteljina isti jorgan i ista jastučnica. To mafijaš? ma ja bih njega volio srest u gradu…

Vidio sam ja u zatvoru ko je Anđelko. To je bolestan čovjek, priča gluposti. Nevjerovatne kakve gluposti priča taj čovjek. To su ti spletkaroši.
Vidiš šta on priča, to su te stvari koje ljudi znaju o meni, i to nema težinu. Dođe tamo i priča, slao me Gaši po cigare.. I to će njemu neko vjerovati. To je degen. Nije mangupluk biti u zatvoru. ” izjavio je Amir Pašić Faćo.

(VIDEO) Oglasila se Šejla Turković: Pravi mangup nema TikTok a ovi što su umislili da su mangupi, pa otvorili TikTok profile…

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79