Veselje u javnoj kuhinji: Borenović poklonio medenjake i sa damama zaigrao kolo

Međunarodni dan žena obilježava se na razne načine, a jedan od zanimljivijih bio je u Udruženju građana “Mozaik prijateljstva” u Banjaluci, koje je najpoznatije po javnoj kuhinji.

Kako su objavili na Fejsbuk stranici, u posjeti im je bio predsjednik PDP Branislav Borenović, koji je tom prilikom poklonio medenjake, pa sa damama zaigrao Užičko kolo.

– Dragi naši, u našoj javnoj kuhinji posla ko u priči što ćemo Vam slikovito prikazati na kraju dana. U međuvremenu naš ženski dio ekipe ima vremena na par minuta odigrati kolo zajedno sa Branislavom Borenovićem koji nam je stigao u posjetu. Drage dame, sretan Vam 8 . mart da ste nam sretne, najsretnije – objavio je Mozaik prijateljstva.

Kako saznajemo, Borenović je poklonio osmomartovske medenjake za korisnice javne kuhinje Mozaika prijateljstva, a kako ovo udruženje redovno objavljuje na svojoj Fejsbuk stranici, predsjednik PDP svaki mjesec je jedan od donatora novca za potrebe javne kuhinje.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79