Vi ste gospodine Ramo Isak teška bagra, gledaj sutra šta je patriotizam i uči

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sanja Vulić poručila je federalnom ministru policije Rami Isaku da bi, s obzirom na funkciju koju obavlja, trebao da zna da on ne može donositi odluke na teritoriji RS-a.

“Ramo, drži se svog entiteta i svojih nadležnosti. Јasno nam je da su i Isak i MUP Kantona Sarajevo pod uticajem Majkla Marfija, njemačkog turiste Kristijana Šmita i sličnih, ali to ne mijenja činjenicu da oni mogu isto da rade i na prostoru Republike Srpske. Republika Srpska ima svoje predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji nisu strani poslušnici.

Da li će biti okupljanja i skupova podrške na teritoriji Republike Srpske odlučit će srpski narod u koordinaciji sa MUP-om RS-a”, poručila je Vulić.

Reagujući na izjavu Isaka da će MUP Federacije BiH uraditi sve iz svoje nadležnosti da ne dozvoli najavljeno okupljanje na entiteskoj liniji, a u slučaju potrebe bit će zatražen i angažman međunarodnih snaga, Vulić je izjavila:

“Srbi nisu vandali, niti divljaci, već srboljupci i patriote, narod koji je odan svojoj otadžbini, Republici Srpskoj i svom predsjedniku. Turista Šmit vam se slobodno šetka po Sarajevu, a Srbi ne mogu doći u ‘kvazi glavni grad’, jer ste vi tako odlučili!? Vi ste, gospodine Isak, teška bagra i strani plaćenik, a sutra ćete vidjeti šta je ljubav srpskog naroda, šta je patriotizam. Gledajte i učite, a nemojte samo klimati glavom raznim Marfijima i turistima.”

Protesti bi trebali biti održani u petak u 18 sati u trajanju od 30 minuta i moguća je blokada saobraćaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79